Nέα Ιεραποστολική προσπάθεια της διαδικτυακής ομάδας -ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ


Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, «Ο Χριστός είη εν τω μέσω ημών».

Μπαίνοντας στο στάδιο των αρετών της Αγίας και Μεγάλης Σαρακοστής ευχόμαστε να διέλθομε την περίοδο αυτή με υπομονή και πνευματική καρποφορία.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παναγόπουλος σε δεύτερη έκδοση ο παρακλητικός κανόνας στο Άγιο Πνεύμα του Οσίου Μαξίμου του Γραικού.

Προκειμένου να εντάξουμε τον κανόνα αυτό στις προσευχές της Αγίας και Μεγάλης Σαρακοστής, η διαδικτυακή ομάδα θα διαθέσει ορισμένο αριθμό αντιτύπων σε ενδιαφερόμενους και όλα τα έσοδα θα διατεθούν, όπως πάντα, στην ενίσχυση του ορθόδοξου ιεραποστολικού έργου εντός και εκτός Ελλάδος.

Κάθε αντίτυπο του βιβλίου μαζί με τα ταχυδρομικά έξοδα στοιχίζει  15 ευρώ (για εντός Ελλάδος ενδιαφερομένους).Για τους υπόλοιπους θα υπάρξει ειδική συννενόηση μέσω e-mail.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην νέα μας ιεραποστολική προσπάθεια θα πρέπει να ακολουθήσουν την εξής πρακτική.

1.Στον παρακάτω ταχυδρομικό λογαριασμό να καταθέσουν το ποσό των 15 ευρώ.

   Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.  
(IBAN, GR 6102604690000640100058162)  
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  
SWIFT :ERBKGRAA  

2.Στο e-mail dosambr@gmail.com  να μας αποστείλουν την ταχυδρομική τους διεύθυνση για να αποσταλούν τα αντίτυπα του βιβλίου.

Για την διαδικτυακή ομάδα -ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αθανασίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Σχετική βιβλιοπαρουσίαση  υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.